Wednesday, October 31, 2007

HALLOWEEN

Meie Halloweeni hommik algas nagu iga tavaline hommik, aga kuna oleme juba terve nädala ühe ja sama koha peal tööl käinud, siis mõtlesin, kuidas seda päeva natukenegi lahedamaks teha. Siiani oli meil piisavalt tegemist jälgimisega, et me ikka õigete bussidega õigesse kohta jõuaksime, aga nüüd see enam tähelepanu ei vaja, nii et igav on see tööle minek ja töölt tulek.
Uskumatu, kuidas nädalast piisab, et täielik rutiin tekiks - mõned inimesed teevad terve elu ühte ja sama tööd ... müts maha nende eest, ausalt ka!
Aga tagasi selle vahelduse jutu juurde. Siin on näha kesklinn umbes-täpselt kell 6:50 hommikul, päike tõuseb, kui me sellest mäest üles ronime.
Õhtul, kui sama teed tagasi tuleme, on päike juba ammu loojunud, nii et pimedas läheme ja pimedas tuleme - nagu "normaalsed" tööinimesed ikka.
Eriti omamoodi on see, kuidas nende n-ö uus linn on vanaga kokku ehitatud. Kui meil on Tallinna vanalinnas igasugu ehitamise nõuded, et mis ja milline tohib välja
näha, et mitte üldvaadet rikkuda, siis seal on kõrvuti vana kirik ning uhiuus kaubakeskus, mida meie omakeskis "MULLIDEGA MAJA´ks" kutsume.

Bussis nr 9 veedame igal hommikul umbes kolmveerand tundi. Nagu foto pealtki näha, on bussi teine korrus sellisel varajasel kellaajal täiesti inimtühi, nii et tavaliselt on vaid mõned üksikud inimesed, kes kesklinnast äärelinna poole sõidavad. Normaalsetel tööinimestel käib asi ikka vastupidi - hommikul keskusesse ja õhtul ära, aga meie ei ole praegu normaalsed, nii et .... tjah, see selleks.
Tavaliselt sirvin umbes 5-10 minutit lehte - vahest on päris ka hea ka ülejäänud maailma asjadega natukenegi kursis olla, muidu istume päris oma "kapslikeses" ega tea ööd ega mütsi.

Kuna Liva ei maga bussis, siis tema jälgib seda, et me õige koha peal maha läheksime ning mina saan rahus pool tundi magada.
Olen igas asendis magamise ära õppinud, sest kui väsimus on suur, siis pole väga vahet, kus ja kuidas magada.



Esimesel fotol on minu hommikune magamine ning teisel mingi õhtune magamine, nii et nüüd siis on lõpuks teada, mida ma siin tegelikult teen - magan igal võimalusel :)

Meie laost koju tagasi tulek võttis tavapärase pooleteise tunni asemel pea kolm tundi, sest kesklinn oli kuidagi eriliselt umbes ning bussid jäid hiljaks, nii et jõudsime väga hilja - väsinute ja näljastena.
Ah jaa, kui Halloweeni juurde tagasi tulla, siis enamik meie maja rahvast on praegu Planet Aid´i inimeste juures Halloweeni kostüümipeol, aga osad, meie Livaga kaasa arvatud, jäime koju. Väsimus on liialt suur, et kuhugi minna. Olengi juba ööriietes ning sel hetkel, kui arvuti kaane kinni lükkan, vajuvad ka mu silmad vist kinni, nii et ju ma siis selle bussis magamisega ikkagi und täis ei saanud.

No comments: