Monday, October 15, 2007

Oktoober ja TELK ...minu jaoks uus kogemus

,



Jõudsime kenasti kämpingusse, kuna meil oli nüüd vaid üks buss, siis pidime ka kaasavõetud telgi üles panema.
Mina ja telgid pole kunagi väga hästi läbi saanud, aga uued kogemused on toredad.
Esmalt hakkasime seda üles panema, suur telk, kuhu sisse pidi minema n-ö kolm koda, et üks ühine katus, aga kolm eraldi osa sinna sisse - tjaaa, ütleme nii, et väga pika mässamise peale nägi see asi lõpuks välja nagu telk.

Me sõime õues muru peal, noh piknik või nii, kõik normaalsed inimesed teevad vist sedasi, ainult et suvel :) aga õnneks oli kuiv ja suhteliselt soe, nii et tegelikult ei saa kurta. Maksime bussi ja telgi eest, nii et saime ka pesuruumi võtme, nii et ühtäkki oli meil olemas ka sooja vee ja korraliku WC kasutamise võimalus. Mida veel tahta.
Kuna olime tulnud pimedas ja seal polnud ka eriti valgustust, siis ega me suurt aru ei saanud, kus me üldse oleme või missugune see ümbrus välja võiks näha.
Õhtul pakkisime end paksult riidesse, ronisime magamiskotti ja HEAD ÖÖD !!! ..meil olid lausa luksuslikud tingimused, sest Louis ja Roman magasid päris lageda taeva all.

Hommikul üles ärgates avastasime, et oleme väga ilusas paigas, mida ümbritseb lisaks mägedele ka suur golfiväljak.
Olime linnakeses nimega BIGGAR ... Roger tuli meid hommikul vaatama ja rääkis päris palju selle linna kohta. Et see kõlab nagu BIG, et suur linn, aga tegelikult on väga väike, mingi 2000 elanikku, sellele peale vaadates ei saanud küll aru, kus need 2000 inimest olla võiksid, sest nägime vaid rohumaid lammaste ja lehmadega.

Pika asjaajamise peale (see asjatamine ning helistamine algas tegelt juba reede õhtul) tulid mingid kindlustuse inimesed Rogeri juurde ning ütlesid, et seda bussi ei ole võimalik kohapeal parandada.
Jeeee right, mis siis nüüd ???????? Meile lubati pühapäeva hommikuks asendusbuss, aga see tähendas, et esiteks, pidime terve päeva BIGGAR´is veetma ning teiseks, et pidime ühe öö veel telgis magama.

Aga nüüd saab tõesti aeg otsa ning ma ei saagi täna rohkem kirjutada ... oeh, oleks siin vaid natukenegi rohkem aega kirjutada ..... See you, sweet dreams for tonight....

No comments: