Saturday, February 13, 2010

rikkus !!!

veetsin kolm p2eva l2hedalasuvas linnas Inezganes:::
j2rjekordne Mohamed :D, aga super oli asja juures see, et tal on 6 6de ning kohalike naiste seltskond on see, mida Marokos v2ga ei koge!
vaatamata sellele, et vaid yks nendest r22kis natsa inglise keelt, sain palju teada. Kehakeel on nendel puhkudel uskumatu abimees, minu liigutuste hulk on vist mitmekordistunud.
*
Sel korral oli tegu ylimalt uhke elamisega, mis ulatus l2bi kolme korruse - suures kuldses raamis tykk koraani seina peal, eurovannituba, hiigel kylalistetuba jne jne.
Eile 6htul tegi yks ta 6dedest :::Rachida ::: 27a, mulle manikyyri, ta abiellus eelmisel aastal, kolib peagi Prantsusmaale oma abikaasa juurde. :::: j6ukate berberite pulmapiltide peale vajub suu lahti, otseses m6ttes - elu kui filmis !!! :::
*
Mugav ja m6nus aeg oli seal majas keset 9 liikmelise perekonna toimetusi; aga ometi tunnen, kuidas on hea, et ma end sinna j6ukusesse liialt kauaks ei unustanud, sest nad soovad 4-5 korda paevas ja vaevalt sain silmad lahti teha ja vannitoas 2ra k2ia, kui juba ta ema h6ikas JALLE ! JALLE KRISTI ! et hakkame aga taas sooma kristi ::: just ahjust tulnud sai oli imehea ::: kala marineerimises ja kypsetamises oli ta ka ema ka yliosav ::: datleid osteti 10 kg kasti kaupa jne. Mega laiskus tuli peale seal majas :D
*
Ema on elu aeg housewife olnud ning tundub sellega ylimalt rahul olevat. Mohamed ytles ka, et kui ema on housewife, siis perekond on tugev !!! vot nii naised :D meil oleks nendelt palju 6ppida tegelt, sest see rahulolu ja s2ra, millega nad mitu korda p2evas syya teevad v6i tueb koristavad, on imetlusv22rne.

lyhike, lyhike sissekanne tuleb, sest see prantsuse keyboard ajab hulluks ::: yks klahv sisaldab endas nii mitut asja ja nii A, M koma kui punkt ::tegelt koik kirjavahemargid::: on minu jaoks vale koha peal, nii et tunne on, nagu trykiks esimest korda elus... pealegi tundub siin olles tavalisele paberile asjade yles t2heldamine kuidagi oluliselt loomulikum ja sobivam tegevus olevat, nii et eks elame-naeme, mis ja kuidas edasi ... ootan ise ka huviga ...CouchSurfingu loojatele igal juhul miljon t2nu - uskumatu, mida seel2bi v6imalik kogeda on:D


PS! tüdrukud ja ema on ka päris mitme pildi peal, aga nende palve oli,
et no internet, nii et pean oma lubadust :)))

No comments: