Friday, March 5, 2010

Kaugel-kaugel, kus on meie kodu

Kell on 21:21. Tulin veidi aega tagasi õuest. Rohkelt valget lund ja erakordselt palju säravaid tähti taevas. Ruumi, õhku ja vaikust. Privileeg :D

It really looks like we are living in the middle of NOWHERE ... keset tühermaad ja lõputuid põlde, seal ongi MEIE KODU.



Selja taga on parajalt hullumeelne nädal - ei ole väga kaua nii intensiivselt töötanud/tegutsenud.
Sisuliselt igal hommikul kl 6 üles, et enne kooli asju ette valmistada, siis iga päev kella neljani koolis ning õhtuti ka veel stabiiliselt 2-3 tundi kooliasjade lainel.
Ning ometi on peale kõike seda ikkagi tunne, et ei ole päris nii, kuis tahaks, aga mis seal ikka.
Vaatamata liig vähestele unetundile ja asjaolule, et pole siiani saanud isegi mahti oma kohvrit lahti pakkida, on hea tagasi olla.
Poleks uskunud, et igas mõttes nii sooja vastuvõtu osaliseks saan. See kehtib nii õpilaste kui ka teiste sõprade-tuttavate kohta. Igas mõttes TAGASI OODATUD tunne on igal juhul - SUUR aitähh teile!
*
Eks vahest ikka jookseb kuul kokku, et mis ja kas ja kuidas, sest ajal ikka vääääga imelikud mõõtmed - alles eelmisel reedel tegin pingutusi, et surfilaual püsida ning hakkasin asju pakkima, et seejärel Taghazoutist Agadiri poole liikuma hakata.
Tänase reede eesmärk see-eest oli sootuks teistsugune: 7 koolitundi edukalt seal tahvli ees üle elada, kõik vajalik info e-kooli sisse kanda ning enne pimedat tagasi koju jõuda, et saaks suuskadel mööda valgeid lagendikke liuelda:DDD

*
...uni on miljon, hambad puhtaks ja teki alla :)

PS! kõik Kadi ja Andrese filmivõtted on tehtud sisuliselt meil siinsamas maja ees ja maja taga, nad on andekad, kas pole?

No comments: