Tuesday, January 28, 2014

Ärevus

On ärev
On põnev
On äraootav
On värelev

OLEMINE :) 

Arvasin, et võtan rahulikult ja vaatan, kuidas asjad kujunevad. Et nädala sees teen tööd ning eks siis reedel paistab, kes tuleb ja mis saama hakkab.
Töö edeneb, kuigi keskendumise võime on peaaegu olematu. Arvasin, et ma ei närveeri selle sünnipäevapeo pärast, kuid pärast üleeilset unenägu sain aru, et järelikult ikka pabistan :)

Oli mingi kahtlane hoone. Hästi suur ja avar, madal ja sopiline, justkui sammastega eraldatud.
Nagu oli kultuurikeskus ja nagu ei olnud ka.
Võtsin ukse peal inimesi vastu, teoreetiliselt oleks pidanud kõik saama klaasi shampust, kuid nad ei näinud neid klaase ega ulatunud nendeni, sest need olid nurga taga peidus. Hiljem tassisin klaasid ükshaaval uksele lähemale.
Olukorrale lisas müstilisust see, et vähe sellest, et need inimesed teineteist ei tundnud, ka mina ei tundnud enamikke, kes saabusid. Kultuurikeskuse töötajad, kes minuga koos seal ukse peal olid, pisut kurjustasid ja lugesid mulle järgmiseks korraks sõnu peale, et vaja ikka check-in list teha, et siis igaüks, kes seal kirjas, saab kohaloleku kinnituseks allkirja panna? :)
Lauad olid sellised hästi pikad, kenasti kaetud, kuid mida polnud, oli toit. Mitte midagi polnud süüa ja kui inimesed laua ääres istusid ning lõpuks kusagilt kolm tükki kooki ilmus, kargasid kõik nendele tükkidele kallale.

Laudade kõrvale oli tõmmatud suur ekraan, millel hakkas, kui inimesed istet olid võtnud, jooksma film, mille kestuseks 3 tundi ja 6 minutit? Mäletan enda reaktsiooni, et appikene, me ei saa nii pikka filmi vaadata ning palusin selle pausi peale panna.

Peale seda lugesin unenägude seletajast, mis mul voodi kõrval, tähendusi. Märksõnu, mille kohta tagamaid uurisin, oli mitu, kuid siin number kolme tähendus:
"Three has to do with commitment to the subject matter of the dream. It stands for mind, body and soul and is a request to commit mind, body and soul to improving yourself in the direction indicated in the dream. It is also similar to a broken 8 in appearance and 8 always symbolizes the heart. A triangle or pyramid also indicate commitment and request the dreamer to meditate on the subject matter of the dream"

Mnjah, nii palju siis minu ideest, et ma midagi väga ei korralda, küll see õhtu korraldub ise :)
...ühesõnaga, kiiresti mediteerima sel teemal :D

1 comment:

Helen said...

Nii hea unen2gu :) kyll k6ik ise paika loksub reedel:)