Sunday, April 13, 2014

I believe in angels

Märtsi esimestel päevadel jõudis minuni ripats, kus otsas lilla kristall, mille kohta tunnen, et samamoodi, nagu see ootamatult ja "juhuslikult" mulle ulatati, on tal nüüd aeg edasi liikuda :)
Kivi kohta ...võtsin ta korraks kätte ja see on täiesti kuum ?! Lugesin jutu läbi - kuidas Sa tead, mida ning millal on vaja? ~ Aitab läbikukkumishirmu ja enesesabotaaži puhul ja võtab ära hirmud teha elus valesid valikuid. Selguse ja keskendumisvõime soodustajana ühendab mõistuse kõrgeima tarkuse ja teadlikkusega. Emotsionaalsel tasandil vabastab allasurutud energiatest ja illusoorsetest ootustest.
"Ega ma ei teagi, ta lihtsalt ütles mulle, et nii tuleb toimetada!
Aegajalt lihtsalt minuga on nii :)
Kahjuks ei oska ma alati kuulata."
~
AMETRIIN ühendab endas ametüsti vaimseid ja tsitriini külluslikke energiaid ja omadusi. Selle kivi tervendav toime on väga kiire ja tõhus, kuna aitab aru saada haiguste ja probleemide peidetud põhjustest. Ametriin seob vaimse ja füüsilise maailma, toetab astraalrände, kaitseb kandjat ning tõrjub psüühilisi rünnakuid. Kivi vabastab stressist, aitab paremini keskenduda meditatsioonile ja aktiveerib kolmandat silma, hõlbustades tulevikku vaatamist.
Ametriin ühendab sisemise mees- ja naispoole ning soodustab lõdvestunud ja eelarvamustevaba suhtlemist; on energiat lisav kivi, võimendab loovust ja eneseväljendust, aitab energiaid oma elus kontrolli alla saada, võimaldab ületada näilisi vasturääkivusi ning leida kõikides olukordades kõrgeimaid lahendusi. Selguse ja keskendumisvõime soodustajana ühendab mõistuse kõrgeima tarkuse ja teadlikkusega.

Emotsionaalsel tasandil vabastab allasurutud energiatest ja illusoorsetest ootustest. Kehatasandil on võimas mürkidest puhastaja ja rakutasandi tervendaja. Eriliselt toetav on ametriin kroonilise väsimuse, depressiooni ja stressi korral. 

Väsimus Ametriin jõuab põhjani välja, Selle võimsad puhastavad omadused hajutavad aurast negatiivsuse ja kehast märgid. Erilise verepuhastajana ja energiat andvana taastab see füüsilist keha ja tugevdab immuunsussüsteemi. Eriti kasulik kroonilise väsimuse sündroomi korral. Maksimaalse mõju saamiseks aseta hommikul ja õhtul 20 minutiks tüümusele (südamest veidi kõrgemal).

ABBA
I Have A Dream 
I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream

I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
/---/
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream
I'll cross the stream - I have a dream

Songwriters: ANDERSSON, BENNY GORAN BROR / ULVAEUS, BJOERN K.I Have A Dream lyrics © Universal Music Publishing Group



No comments: