Wednesday, May 28, 2014

Kutsumus ~ The Calling

Your calling is:

Influence The World

You have big ambitions and you're not gonna go through life by merely existing. You will make an impact and a dent in the world. Your passions will lead you to make the world a better place!


What is your calling? You can test it here :) 





Täna valmis järjekordne foto. Seejuures oli mulle abiks Ukraina tüdruk Katia, kes paigutas teksti kivi peale niimoodi, et väike taimekene, mis katedraali suunas püüdleb, paremini välja paistaks. Aitäh, Katia :)
~
Today is the day of another photo. I was helped by the Ukrainan girl Katia, who took care of fitting the text in the best possible way to let the small plant, which is reaching towards the catherdal, to be as visible as possible. Thank you, Katia :)



Ja minut tagasi, sest ega ma ju ei märka viimasel ajal normaalsel ajal magama minna, valmis veel üks meistriteos. Jalad on minu omad, kuid see mõte kuulub Ameerikast pärit palverändurile, kel nimeks Ben.
~
And a minute ago,
as recently I have the tendency to stay awake late and do stuff, another photo appeared. The feet are mine, but the sentence belongs to the American pilgrim called Ben.

*
Lisaks vaatasin täna Marko saadetud videod
"Kui väga tahta, saab kõike!"  

Jah, absoluutselt nõus, kuid teades, et kõike saab, tekib küsimus, et mida siis lõppkokkuvõttes ikkagi tahta ;)
Heh, seepeale meenusid mulle minu kunagi ammu-ammu kirjutatud read:
"Mida teha,
kuhu minna, 

tahaks sinna, 
sinna, 
sinna ... " 
Keegi kunagi kusagil tõi hea võrdluse, et kui vanasti oli probleemiks see, et tuhande inimese kohta oli üks võimalus, siis nüüd on probleemi (õigemini dilemma) olemus vastupidine - igaühel on tuhat võimalust :)


PS! ja see on  lihtsalt üks lahe sõnum, mille otsa "juhuslikult" komistasin.
~ And this is just a nice message, I found "by accident".


No comments: